Roger van Damme

Roger van Damme

Roger van Damme (Oostburg, 18 april 1971) groeide op in Sluis en studeerde als kok aan ter Groene Poorte in Brugge. In 1994 vestigde hij zich als patissier in Antwerpen waar hij Het Gebaar opende, eerst uitsluitend koffie en thee, maar later ook lunchsuggesties. Zo kreeg Het Gebaar in 2010 zijn eerste Michelin-ster. Een carrière van chef-patissier tot sterrenchef is een zeer ongewoon parcours, wat hij bereikt heeft door zijn enorme honger naar kennis. Verder is Roger een van de vaste topchefs op het kookplatform Njam, waar hij tevens eens aantal eigen tv-programma’s presenteert.

Begin 2015 ondervindt Roger last van zijn overgewicht en beslist hij te starten met de PronoKal-methode in combinatie met extra fysieke activiteit. Hierdoor verliest hij op 6 maanden tijd maar liefst 15kg. Sterker nog: de topchef slaagt er ook in om zijn ideale gewicht te behouden: vandaag is hij nog steeds 15kg lichter.

PronoKal wil samen met Roger van Damme patiënten motiveren om gewicht te verliezen en ook vooral om het verloren gewicht te behouden. Samen willen we mensen aanzetten om gezonder te gaan eten én leven. Door middel van wekelijkse tips en recepten van de meesterchef zelf hopen we bestaande patiënten te kunnen motiveren om hun doel te bereiken en te behouden.
Bij deze wil PronoKal Roger van Damme alvast bedanken voor zijn aangename medewerking en inzet. Op deze manier kunnen alle patiënten ten volle genieten van gezond eten richting hun ideaal gewicht. Smakelijk!

www.rogervandamme.com
http://www.njam.tv/chefs/roger-van-damme