Kristof

Jarenlang medicijnen voor een te hoge bloeddruk en maagoprispingen, jarenlang last van ontstekingen aan onderrug en knie├źn maar vooral niet kunnen spelen met mijn 2 zonen van 3 en 5 jaar oud waren de klik die ik nodig had om met Pronokal te beginnen.

Hallo, ik ben Kristof, een 36-jarige vader met een serieus overgewicht. Een zittend beroep, gebrek aan beweging en stress hebben ervoor gezorgd dat ik de laatste 5 jaar mijn gewicht zag toenemen tot 141kg. Op mijn leeftijd is dat vragen om een vroegtijdig afscheid.

Mijn huisarts vertelde me begin dit jaar over het feit dat hij nu al een tijdje Pronokal-arts was, en dat deze methode misschien wel iets voor mij was.

Het duurde niet lang vooraleer ik mezelf overtuigd had dat dit misschien wel mijn grootste kans was om mijn kinderen te zien opgroeien, dus zei ik JA. Mijn arts legde me in detail het verloop uit en we spraken een streefgewicht af, 90kg. Dat betekende een verlies van 51kg waarmee ik zijn praktijkrecord zou breken ­čÖé

Op 10/05/2016, de dag na mijn 36ste verjaardag ben ik begonnen met de methode. Ik deed mijn eerste bestelling en enkele dagen later was ik gestart vol goede moed.

Na een week was er een eerste grote test. Ik ging naar de festivalweide van Werchter om AC/DC te zien optreden. Tussen 60.000 mensen staan die frieten, hotdogs en andere lekkernijen naar binnen speelden was zwaar, erg zwaar,… maar ik dacht weer aan mijn 2 beste vrienden, en dapper dronk ik mijn vruchtendrankje dat ik had meegenomen. Ik dacht bij mezelf dat als ik deze dag doorkwam, ik het ging halen …

Na 10 dagen was er de eerste weging, waar ik met enige vrees naar toeleefde. Wat als de methode voor mij toch niet zou werken, wat als ik nog zwaarder zou zijn, … ?

Dit alles leek echter ongegrond, want ik zag dat de weegschaal al 10kg minder aangaf !! Dit maakte mij zo euforisch dat ik vanaf dan gelanceerd was.

Enkele weken later zat ik op 115kg, nog wat later 105kg, en voor ik het goed en wel besefte kwam die eerste grote mijlpaal 100kg.

Zonder al te veel problemen ging ik eronder, en bleef ik afvallen tot ik aan de vooropgestelde 90kg kwam.

Ik besloot echter om nog door te gaan en te streven naar mijn ideaal gewicht, 84kg.

We zijn nu 4 maanden en 17 dagen verder en ik heb besloten dat het goed geweest is. Ik heb de methode afgesloten met een gewicht van 87kg en een verlies van 37cm taille.

Ik voel me nu alsof ik de hele wereld aankan. Ik koop de kleren die ik wil, ik kan sporten zoveel ik wil, maar vooral, ik kan volop voetballen, rennen,… met mijn zonen … en dat maakte alles de moeite waard.

DEZE RESULTATEN KUNNEN VERSCHILLEN PER PERSOON, AFHANKELIJK VAN HET NIVEAU VAN BETROKKENHEID EN DE PERSOONLIJKE INZET VOOR DE PRONOKAL® METHODE

Bereik het gewicht dat bij jou past

Informeer je bij ons team van di├źtisten, mail ons vandaag nog

Wil je graag gewicht verliezen?