Paul

Door knieproblemen kan ik geen sport meer doen. Omdat ik nog evenveel snoepte als toen ik zeer veel trainde, woog ik ondertussen 111 kg. Mijn wedstrijdgewicht, 30 jaar geleden, was 72 kg. Ik heb op eigen houtje proberen af te vallen en ben erin geslaagd om 2 kg te vermageren !!
Ik had al ervaring met Pronokal want ik heb het jaren geleden ook al succesvol gedaan. De begeleiding die ik toen vanuit Barcelona kreeg was echter niet voldoende en ik ben in mijn slechte “snoepgewoonten” hervallen. Ik heb al verschillende diëten geprobeerd maar bij mij helpt blijkbaar alleen Pronokal. Ik ben op 4 juli begonnen en op 4 maand tijd ben ik ongeveer 28 kg verloren. Momenteel weeg ik 82 kg.

De 2 wekelijkse controle bij de dokter is een bijkomende motivatie en geruststelling. De gesprekken met de diëtiste zijn ook steeds aangenaam en leerrijk. Het proteïnedieet zorgt er ook voor dat ik geen los vel heb en dat is , ijdel als ik ben, ook zeer aangenaam.

Ik vind de eerste 2 weken, fase 1, waarin je 6 Pronokalproducten moet eten de moeilijkste maar het gewichtsverlies maakt alles goed. Ik moet wel toegeven dat ik, tijdens het diëet, nooit honger had. Omdat je bij iedere fase meer en andere zaken mag eten, wordt het in principe steeds aangenamer om volgen. De zeer uitgebreide keuze van de producten is ook een pluspunt.
De producten die ik eet, vind ik bovendien ook lekker. Ondertussen zit ik in fase 8, de laatste, en ik voel me zeer goed. Ik zal nu nog 2 jaar verder begeleid worden en heb goede tips van de diëtiste gekregen. Ik wil iedereen Pronokal aanraden maar in mijn werkomgeving en vriendenkring vinden een aantal mensen het te duur, vooral de eerst maand.

DEZE RESULTATEN KUNNEN VERSCHILLEN PER PERSOON, AFHANKELIJK VAN HET NIVEAU VAN BETROKKENHEID EN DE PERSOONLIJKE INZET VOOR DE PRONOKAL® METHODE

Testimonial Paul

Bereik het gewicht dat bij jou past

Informeer je bij ons team van diëtisten, mail ons vandaag nog

Wil je graag gewicht verliezen?